Regels

Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2 is een bekend type solitaire kaartspel. Het is populair vanwege zijn gemakkelijk te onthouden regels en betoverende betrokkenheid. Het spel helpt om de dagelijkse routine te vergeten, aandacht en geduld te trainen en ook om angst te verminderen.

Niet alle Spider Solitaire-indelingen winnen, en dit geeft dit spel een onvoorspelbaar effect. Het gebruik van bepaalde trucs zal echter het percentage games met een positief einde helpen verhogen.

Regels van het Spider Solitaire 2

Spider Solitaire wordt gespeeld met twee decks van 52 kaarten. De spelrij bestaat uit 10 stapels kaarten: 4 bij 6 kaarten en 6 bij 5 kaarten. De bovenste in elke kolom is open. De eerste 4 kolommen met kaarten hebben 5 kaarten die met de beeldzijde naar beneden liggen en de zesde kaart aan de onderkant open gedeeld. De laatste 6 kolommen met kaarten hebben 4 kaarten met de beeldzijde naar beneden, met de vijfde en laatste kaart op deze kolommen met de beeldzijde naar boven. De rest van de kaarten blijft in de stapel om later te worden gebruikt.

Een speler kan een open kaart van elke kolom van de rij naar anderen verplaatsen naar de volgende hoogste kaart, ongeacht de reeks. Vrouw wordt geplaatst op Koning , Boer wordt geplaatst op Vrouw enzovoort. U kunt geen kaart op Aas plaatsen. Het gaat naar 2. Wanneer een open kaart van de stapel wordt verwijderd, wordt de volgende gesloten kaart automatisch met de beeldzijde naar boven omgedraaid.

U kunt ook elke groep kaarten in perfecte aflopende volgorde van dezelfde reeks verplaatsen, gerangschikt als één kaart. U kunt ze allemaal of slechts een deel van de reeks tegelijk verplaatsen. De bovenste kaart van een willekeurige stapel of de samengestelde reeks op de lege cel van de spelrij kan ook worden verplaatst.

Er is een stapel - 5 extra groepen kaarten van 10. Ze liggen allemaal open. Als het onmogelijk is om een ​​zet in de rij te maken, verdeelt een muisklik op de reserve automatisch een van de kaartgroepen over 10 stapels van de spelrij.