Regels

Scorpion Solitaire

De regels en principes van het spel Scorpion Solitaire zijn hetzelfde als in het spel Klondike. Dit is een aangepaste versie van de solitaire. Dus naast individuele cellen voor het vouwen van de reeks, zijn er extra cellen waaraan bepaalde regels zijn gekoppeld.

Regels

Het doel van de Scorpion Solitaire is om aflopende reeksen in kleur te verzamelen van Heer tot Aas. Het spel gebruikt een volledig kaartspel van 52 kaarten. Alle kaarten worden met de afbeelding naar beneden in 8 stapels gelegd. De waarde van elke kaart is zichtbaar, wat de gameplay vergemakkelijkt.

Voeg een reeks kaarten van dezelfde reeks toe, beginnend met Aas en eindigend met Heer. Er is geen manier om extra tijd te verdienen in deze versie van solitaire. U moet proberen de solitaire zo snel mogelijk op te tellen.

Een van de belangrijkste kenmerken van solitaire is de mogelijkheid om niet alleen de verzamelde reeksen te verplaatsen zoals in de meeste klassieke versies van het spel, maar ook de verplaatsing van stapels kaarten die uit verschillende kleuren en waarden bestaan. Dus door een bijpassende kaart naar een nieuwe stapel te verplaatsen, krijg je de mogelijkheid om alle andere kaarten die bovenop zijn geplaatst te verplaatsen.

Bestudeer voordat je het spel start zorgvuldig de lay-out op het speelveld. Haast u niet om een ​​zet te doen. Elke beslissing die je neemt, kan de uitkomst van het spel beïnvloeden.

Je kunt alleen kaarten verplaatsen die één minder zijn dan de basiseenheid. Dus alleen Boer mag op Vrouw van dezelfde kleur worden geplaatst. Alle kaarten die erop liggen, worden als een eenheid samen verplaatst. U kunt elke open kaart verplaatsen. Als een cel op het speelveld vrijkomt, kan deze worden gevuld met King of een groep kaarten onder leiding van King. Indien nodig kunt u de laatste zet ongedaan maken.

Laat de gesloten kaarten zo snel mogelijk zien. Probeer de cel op het speelveld te bevrijden door King erop te plaatsen om de reeks sneller samen te stellen. Met elke verzamelde reeks wordt het spel gemakkelijker. Vul geen lege ruimtes totdat dat nodig is.