Regels

Algerijns Patience

Algerijns Patience, ook wel Algerian Patience Solitaire genoemd, is verreweg een van de meest populaire solitaire-spellen ter wereld. Dit zeer interessante, maar uitdagende spel is een variatie op Classic Solitaire.

Regels

Op de speeltafel liggen twee kaartspellen. Aan de rechterkant zijn er twee groepen stichtingen. Onder hen bevinden zich twee groepen spelstapels.

Op de linkerstapel kun je kaarten leggen om stapels kaarten op te bouwen per reeks van aas tot koning, enzovoort.

Op de rechterfundering kun je kaarten verzamelen van Heer tot Aas van dezelfde reeks in aflopende volgorde (de eerste is Heer, de tweede Vrouw, enzovoort, naar Aas is dat de laatste).

Om te winnen moet de speler 8 stichtingen verzamelen, 1 voor elke reeks van Aas tot Heer en van Heer tot Aas. De kans om solitaire toe te voegen is vrij laag, aangezien het spel in een dubbeldeks wordt gespeeld.

In de eerste groep spelstapels (boven) kunt u een kaart van dezelfde reeks met een hogere of lagere waarde dan deze kaart plaatsen. Op 3 diamanten kunt u bijvoorbeeld 4 of 2 diamanten plaatsen. Tegelijkertijd kun je elke kaart op een lege stapel leggen. U kunt alleen de bovenste kaarten slepen.

In de tweede groep stapels (onderaan) kunnen kaarten van elke kleur en elke waarde een voor een worden genomen. Klik op de stapel om de volgende kaarten te krijgen. Dubbelklik op de kaart om deze naar zijn plaats te sturen. Dubbelklik of klik met de rechtermuisknop op het speelveld om alle mogelijke kaarten naar hun plaats te sturen.

Je kunt een kaart van dezelfde soort op een eenheid met een hogere waarde of op een eenheid met een lagere waarde op een kaart plaatsen. U kunt elke kaart op een lege cel plaatsen. U kunt alleen de bovenste kaart slepen.

Neem een ​​pauze en speel online games die uw logisch denken en verbeeldingskracht ontwikkelen. Ontspan en heb plezier.