Regels

Spider Solitaire Free

Spider Solitaire Free wordt beschouwd als het meest populaire en verslavende solitaire-spel. Je kunt deze versie met vier kleuren spelen, wat erg moeilijk is. Het enige wat je nodig hebt, is een goed geheugen en logisch nadenken.

Op het eerste gezicht lijkt dit spannende spel te ingewikkeld. Maar als je deze solitaire onder de knie hebt, zul je zien dat het eigenlijk gemakkelijker is dan je dacht.

Regels Spider Solitaire Free

Spider Solitaire Free gebruikt twee volledige kaartspellen (104 kaarten) van vier kleuren, schoppen, klaveren, harten en ruiten. Alle bewegingen worden uitgevoerd op tien stapels. De bovenste kaart van elke stapel is een gamekaart. Kaarten kunnen op elkaar worden geplaatst van Heer tot Aas. Koning kan niet op Aas worden gelegd.

104 kaarten worden grondig geschud en 54 ervan worden in 10 kolommen gedeeld, 44 - gesloten gesloten en 10 één open in elke kolom. Het doel van het spel is om alle kaarten in kleur en rang in acht kolommen te plaatsen.

Je moet verschillende kaartspellen verzamelen in stapels van Heer tot Aas . Kaarten in stapels kunnen in aflopende volgorde worden verwisseld. Als er geen opties meer zijn om te verplaatsen, moet u op de stapel met extra kaarten klikken om het aantal reservekaarten uit te breiden.

Onderzoek, nadat de kaarten zijn gedeeld, zorgvuldig 10 open kaarten en overweeg de mogelijke zetten. Nadat je de opties hebt overwogen en de beste hebt gekozen, kun je beginnen met spelen.

Probeer tijdens het verschuiven kaarten van dezelfde reeks te combineren en zorg ervoor dat er geen opties zijn om verder te spelen met verschillende kleuren.

Probeer altijd de kolom volledig vrij te maken door kaarten naar anderen te verschuiven, gebruik de ruimte voor gedeeltelijk samengestelde "koninklijke" reeksen (d.w.z. groepen: koning, vrouw, boer, enz.).

Het is beter om één volledige reeks samen te stellen dan meerdere gedeeltelijke.

Gebruik het kaartspel pas als u zeker weet dat er geen opties meer zijn voor combinaties in de kolommen.

Als alle 104 kaarten naar de basis zijn gespeeld als acht afzonderlijke reeksen van koning tot aas, is het spel gewonnen.