Regels

PATIENCE KLONDIKE

PATIENCE KLONDIKE kaartespel is ingewikkelder dan de gebruikelijke versie: het spel deelt 3 kaarten in plaats van één. Het zal je hersenen helpen om lang scherp te blijven, omdat je moet spelen en de belangrijkste vaardigheden moet ontwikkelen: concentratie van aandacht, visuele waarneming en geheugen.

Regels van PATIENCE KLONDIKE kaartespel

De regels zijn vrij eenvoudig. Je hebt een standaard kaartspel van 52 speelkaarten, open van links naar rechts in zeven kolommen.

Elke kolom op het speelbord bevat één kaart meer dan de vorige. Dus in de eerste kolom is er 1 kaart open. In de tweede - 2 kaarten, terwijl een kaart open ligt, is de tweede verborgen enzovoort tot 7.

Het doel van PATIENCE KLONDIKE kaartespel

Het doel van het PATIENCE KLONDIKE spel, zoals in de meeste andere solitaire-spellen, is om alle kaarten in 4 "huizen" per kleur te plaatsen, te beginnen met Aas, 2, 3 enzovoort. U kunt openstaande kaarten afzonderlijk of als eenheid aan elkaar overdragen. Het is belangrijk om verborgen kaarten te onthullen en ze geleidelijk per kleur op elkaar te stapelen.

De belangrijkste bonus is dat het spel je alleen de reserve van het basisdek geeft in delen van drie in een groep. Gebruik ze een voor een of ga verder met de volgende groep. De volgorde van de beschikbare kaarten verandert bij elke succesvolle zet.

De volgorde wordt gerespecteerd: je kunt een kaart met een lagere waarde over een kaart met een hogere waarde leggen. 2 kan op 3 worden geplaatst enzovoort. De kleur van het pak wisselt af, zwart wordt altijd op rood gezet en vice versa. De kaarten worden eerst overgebracht naar het "huis" van Azen. Koningen kunnen naar vrije velden worden verplaatst. Als er geen productieve zetten meer op de tafel liggen, neem dan de eerste van 3 kaarten van de basisstapel. U kunt het meerdere keren proberen voordat u een bruikbare combinatie vindt.